Letra 1

Anabel pasi kisha provuar 4 te dashur shqiptare (e ndare thjesht se nuk ishim te pershtatshem, pas shume perpjekjeve per ti bere te funksionojne lidhjet), u “gjenda” duke kryer marredhenie me nje koleg te huaj (francez). I cili ishte fantastik. Te bente te ndjeheshe aq mire me veten dhe me te dhe nuk ndaloi derisa provova orgazem per here te pare. Mendoja gjithmone qe ishte faji im, por ishte i shqiptareve. Qe pas lidhjes me francezin per disa vjet, une nuk kerkoj me te dashur shqiptar!

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *