Luizi ka biseduar me Kiarën dhe Nitën duke i thënë që t’i bëjnë kërkesë Vëllait të Madh, për të dalë nga “burgu”.

Nëse nuk pranohet kërkesa, ai i kërkon që banorët të protestojnë.

 


 

 

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *