Izolimi në “burg”, është pasuar me batuta dhe ironi të shumta mes katër banorëve, Luizit, Oltës, Armaldos dhe Kristit.

Këta të fundit nisën ngacmimet ndaj Luizit, duke e pyetur atë nëse ai ka përjetuar ndonjë periudhë të errët.

Luizi e mohoi një gjë të tilllë, duke u  thënë atyre që jetën e tij se ka bërë njeri dhe se që kur ka lind, ka jetuar gjithmonë jashtë.


Olta i kërkoi Luizit që t’i tregojë ndonjë gjë nga jeta e tij, por ai refuzoi, me argumentin se ka gjëra të tjera në mendje.

Ai shtoi se po mendon për festën e “Shën Valentinit” dhe se ka një super plan në mendje.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *