Debati mes Dea Mishel dhe Kristit, u diskutua nga Kiara dhe Diola.

Diola: Për Dean më erdhi keq, e pashë që ishte prekur. Më tha që donte të largohej.

Kiara: I thashë Kristit kërkoji ndjesë. Kjo është akuzë.Për më tepër që aty ishte dhe Amos.

Kiara tha se pavarësisht debateve që ka pasur me Dean, ajo e mbështet kur ka të drejtë.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *