Konkurrentja e Big Brother VIP Kosova, Vivien i ka përmendur Xhulit videon e saj famëkeqe të publikuar mbi një dekadë më parë.

“Të paktën unë s’kam nxjerrë aso videosh për të dalë në televizor”, ka thënë Vivien drejtuar Xhulit.

Ndërkohë, Xhuli është shokuar nga kjo thënie e Vivienit, teksa i ka thënë se “duhet të ketë t urp për këtë gjë”.

“Nuk është video ashtu është video int ime, dhe e bëj përsëri me burrin tim nëse dua. Marre duhet me të ardhë (Vivien). Dikush është shan tazhuar dhe s’është punë qejfi”, ka thënë Xhuli pos tjerash.

Në anën tjetër Stresi, ka tentuar që gjatë gjithë kohës t’i jap vëmendje më shumë pjesës kur u diskutua për shtëpia, sesa për videon.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *