Big Brother futi një zarf të zi sot në shtëpi, ku në të thuhej se disa prej banorëve vazhdojnë të thyejnë rregullat e kësaj loje, njëra prej të cilave është edhe diskutimi për nominimet.

Luizi, Olta, Kristi dhe Armaldon janë katër banorët që do të penalizohen.

Pas leximit të zarfit të zi, menjëherë kanë nisur dhe diskutimet midis banorëve.

Kristi i tha Armaldos që diskutimin për nominimet e hapi ai.

Por Maestro tha se ka qënë Luizi dhe Olta që e kanë nisur këtë bisedë, duke i shprehur nominimet hapur në shtëpi, që prej javës së kaluar.

Ai shprehet se e pranon gabimin e tij dhe se do të marrë ndëshkimin e tij që do të jetë përcaktuar nga Vëllai i Madh.

Masa e marrë për ta do të komunikohet nga Vëllai i Madh nesër gjatë spektaklit.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *