Konkurrenti i Big Brother VIP Kosova, Stresi gjatë mbrëmjes së sotme ka përdorur zhargon të rrugës në një përgjigje të tij karshi Xhulit.

Ai ka thënë Xhulit se “ia ka paluar” midis 5 milionë shqiptarëve.

“Me qenë se ja përmende shtëpinë e ke ‘çarë’ edukatën e shtëpisë tënde. Ty asnjë gjë nuk ta kam përmendur. Me mua nuk ka, unë ta paloj. Ta kam palosur midis 5 milionë shqiptarëve”, i ka thënë Stresi pos tjerash Xhulit.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *