Shqipe Hysenaj, një ndër konkurrentet më të komentuara të ”Për’puthen”,ka realizuar së fundmi një bisedë virtuale me ndjekësit e saj të cilët e kanë pyetur se përse nuk është bërë pjesë e “Big Brother”.

Shqipja për Big Brother: Me mua i digjen klikimet, i çoj 3 milion

Shqipja ka treguar se nuk i ka ardhur ndonjë ftesë as nga Big Brother Albania dhe as nga Big Brother Kosova, duke shtuar se me të klikimet do shkonin në 3 milion.

“Nuk më ka ardhur ftesë dhe ofertë as te i Kosovës, as te i shqpërisë…. Kishin hall mos i d igjeshin klikimet dhe se mos shkonin 3 milion subscriber me mua. Por më keq më ka ardh nga Kosova se vjet e mora ftesën nga Ben Blushi”, shkruan Shqipja.

Shqipja për Big Brother: Me mua i digjen klikimet, i çoj 3 milion

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *