Vetëm pak orë na ndajnë nga shfaqjet që secili banorë ka zgjedhur për të performuar në spektakëlin e sotëm.

Kiara dhe Luizi po zhvillojnë provën e këngës në dhomën e grimit, duke e shoqëruar  me momente romantike.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *