Surpriza e madhe që Luizi do ia bëjë Kiarës për Shën Valentin. Teksa po afron festa e të dashuruarve “Shën Valentini”, Luizi ka menduar edhe surprizën që do i bëjë Kiarës.

Ai tha se ka menduar diçka shumë të bukur, që nuk ja merr mendja askujt. Tea i tha atij, se e vetmja përgatitje që do të bëjë është mëngjesi që t’ja dërgojë te krevati dhe një tufë me lule.

Luizi tha se ai ka 48 ditë që e bën një gjë të tillë dhe se ka menduar diçka tjetër, por nuk ja tha askujt. Tea u shpreh se produksioni mund të përgatisë diçka, por ai nuk ka se çfarë bën aty brenda përveç mëngjesit dhe luleve.

Luizi u shpreh se produksioni, vetëm do filmojë më datë 14 shkurt dhe se gjërat e tjera do i përgatisë vetë.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *