Pas debatit që Dea Mishel pati me Kristin, ajo e vazhdoi diskutimin edhe me Kiarën, e cila ishte prezente në atë debat.

Dea i tha Kiarës se ajo në asnjë moment nuk ka pasur qëllim të flirtojë me Kristin.

Kiara shprehet se ajo nuk e ka parë fare me atë sy.

Sipas saj,  Dea  ka pasur frikë se Kristi do ta nominonte dhe për këtë arsye ajo po bënte lojën e saj duke u afruar me Kristin si miq, por asgjë më shumë.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *