Luizi i ka bërë të qarta ndjenjat e tij dhe dëshirën e madhe për ta zyrtarizuar me Kiarën duke kërkuar një puthje prej saj. Kiara në anën tjetër pret që gjërat të rrjedhin dhe nuk jep një përgjigje të saktë.

Një opinion për këtë temë i është kërkuar edhe shoqes së Kiarës në “E diell” ku na shokoi pak kur tha se shpreson që ajo puthje që të gjithë po presim të mos vijë asnjëherë.

Pse kjo përgjigje?

Është dikush tjetër jashtë që e pret puthjen e Kiarës apo thjesht nuk i pëlqen Luizi?

Ndiqni videon:

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *