“Gjermanka ma nuk ekziston për mua”, kështu thotë Rasim Avdyli. Rasim Avdyli në një nga videot e shpërndara së fundi, thotë se më nuk ka grua dhe se është vetëm me Zotin.

Përmes kësaj video, Avdyli ka treguar se ai më nuk është me gruan e tij gjermane, fal se ciles u be edhe shume i njohur ne rrjete sociale e sidomos ne Tiktok.

Pas bujës së vitit të kaluar, dashurisë së madhe e dasmës në rrugët e Mitrovicës, më nuk ka mbetur asgjë.

Megjithatë, Rasim Avdyli thotë se është mirë edhe pse është vetëm dhe si duket kapitullin e jetes me Maiden tashme e ka mbyllur perfundimisht./kosovarja

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *