Kiara dhe Olta ishin duke bërë dush, teksa Kristi dhe Ronaldo po prisnin në rradhë. Më vonë grupit iu afrua dhe Luizi. Kiara u ndje në siklet pasi djemtë po e shikonin dhe iu kërkoi të mos e bënin.

“Mos më shikoni ju lutem se e kam shumë bezdi. Kthehuni”, tha ajo. “Ke të drejtë”, iu përgjigj Luizi, i cili ktheu Kristin dhe vetë vazhdoi të shikonte.

Luizi: Sa e mira është

Sakaq, Olta i tha Kristit: Kristi do vish ti se do dal unë tani? Mbarova.

Kristi: Po pra, dil ti të futem unë

Luizit nuk i pëlqeu aspak kjo dhe i tha: Futesh ti, po për sytë të ballit futesh i shtrirë.

Kjo shkaktoi shumë të qeshura te Kiara dhe te pjesa tjetër e grupit.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *