Dirigjenti i këngës së Elsa Lilës, Enricco Melozzi ka reguar pasi ajo nuk do përfaqësoj Shqipërinë në Eurovizion. Përmes një postimi në Instagram, ai ngre disa pyetje në formë aku ze ndaj festivalit. Dirigjenti shpreson që të vendoset drej tësia dhe të respektohen të gjitha rregullat.

“A është e mundur që një artist të propozojë dhe të regjistrohet si solist, me një emër që botohet në të gjitha gazetat e botës dhe pastaj të paraqitet si grup, qoftë dhe me një emër tjetër??”, ka shkruar ndër të tjera Encciro.

Kujtojmë që Elsa fitoi çmimin e parë të jurisë, por përfaqësimin në Eurovizion e fitoi Albina Kelmendi dhe familja e saj.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *