Rozeta Dobi dhe djali i saj Havir kanë dalë sot para gj ykatë. Havier ka personin e zemrës jashtë dhe i ka dërguar një letër nga parab urgimi, ku e quan “nuçja dhe dashuri”.

23-vjeçari i shkruan të dashurës, ku i kërkon të bëjë durim pasi për dy muaj do të jetë i lirë.

“”Nuçja ime, dashuria ime, jeta ime, bota ime…Sot unë do dal në gj yq…maksimumi do rri dy muaj brenda pasta do të dal në “ar rest shtëpie”…Përgjat këryre dy muajve dua të jesh sa më e for të, me durim e kurajo se pavarësisht se jam këtu me shpirt e me zemër jam me ty”, thuhet ndër të tjera në letrën drejtuar të dashurës.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *