Çdokush merret me problemet emocionale në mënyrën e vet. Disa njerëz gjejnë ngushëllim në bisedë, disa qajnë në vetmi, ndërsa disa mbeten mjaft të ftohtë dhe nuk reagojnë ndaj stimujve emocionalë. Të lindurit në këto shenja nuk u pëlqen të tregojnë emocione, ndaj shumë i akuzojnë për ftohtësi.

Ujori

Duke qenë një shenjë e ajrit, Ujori është jokonvencional dhe e trajton stresin në mënyrën e vet. Këta persona i zgjidhin të gjitha vështirësitë e jetës me të menduarit logjik. Ata eliminojnë plotësisht anën e tyre emocionale, sepse besojnë se vendimet duhet të merren me arsye dhe jo me zemër, por të tjerët i perceptojnë si të ftohtë për këtë.

Virgjëresha
Kjo shenjë e tokës është analitike dhe kërkuese. Virgjëreshave nuk u pëlqen të kontrollohen sepse duhet të mbajnë të gjitha fijet në duar. Ata planifikojnë edhe gjërat më të vogla dhe thjesht duan të përqendrohen në qëllimet e tyre, kjo është arsyeja pse ata qëndrojnë gjithmonë të fokusuar dhe të ftohtë.

Bricjapi

Bricjapit nuk i pëlqen kur dikush ndërhyn në jetën e tij. Ata janë kokëfortë dhe pëlqejnë që gjërat të bëhen në një mënyrë të caktuar. Ata nuk duan të mendojnë për këndvështrimin e askujt dhe qëndrojnë në përputhje me pikëpamjet e tyre. Duke qenë ambiciozë dhe materialistë, ata nuk kanë kohë të merren me ndjenjat e askujt dhe pa hezitim mund të prishin lidhjet me këdo që i pengon suksesin.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *