PASTROINI DHËMBËT ME LËVORE TË PORTOKALLIT! Rezultatet Do T’ju Lënë GOJËHAPUR…!

Shumica e njerëzve gabojnë kur i hedhin në bërllook lëvoret e portokajve, sepse ato janë tejet të mira për shëndetin tonë.

Disa nga këto përfitime janë:

Janë të mira për shëndetin e tretjes

Për shkak se lëvoret e portokajve janë të mbushura me fibra, ato e promovojnë tretjen e mirë dhe e shërojnnë diiarreenë.

I ndihmojnë personat me astmmaa

Siç e dini të gjithë, astmmaa shkakton vështtirësii në frymëmarrje. Por, kjo vështiirësii shmangeet përmes lëvoreve të portokajve sepse janë të afta në heqjen e mukoozës dhe gëlbaazëss.

Janë të mira kunndër kannceriit

Për të zvogëluar rreziikuun e kannceriit, sigurohuni të konsumoni lëvore të portokallit në baza të rregullta. Këto lëvore i elimiinojnnë kiimikaleet tokksikee që gjenden në ushqime, gjë që e paraandalon kannceriin.

Probleme me pagjumësi? Jo më!

Vetëm nuhatni aromën e lëvoreve dhe probleemii i pagjumësisë do t’ju zhduukeet si me dorë…

Zbardhimi i dhëmbëve

Dëshironi dhëmbë të bardhë? Vetëm përdoreni lëvoren e portokallit duke e fërkuar atë në dhëmbë dhe do ta keni buzëqeshjen më të bukur në rrethin tuaj shoqëror.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *