Mësoi 2 Mënyrat Për Të Lehtësuar Pickimet E Mushkonjave Për 1 Sekondë; Të Gjithë I Keni Në Shtëpi Vetem..
1- Me një shirit ngjitës pak të lyer me vaj

2- Me pak manikyr pa ngjyrë.

Mund të duket e çudiitshmee, por të gjithë ata që e kanë provuar shumë herë, e dinë se me të vërtetë funksionon. Në pjesën ku mushkonja ka pickuar, bllokoje ajrin me pak manikyr pa ngjyrë dhe mbaje ashtu për pak minuta. Mund të të duket pak e bezdiisur lëkura e lyer, por shpëtiimi nga kruajtja është i menjëhershëm
Ndjesia e kruajtjes vjen menjëherë nga pickimi që reagon me ajrin, kështu që për ta ndaluar, ju duhet të bllokoni rrjedhën e ajrit në vendin e pickimit.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *