E ftuar te ”Zemër Luana” Semi Jaupaj mes tjerash ka folur edhe për Borën edhe Donaldin.

Ne një lojë ku të pranishmëve u bëhën pyetje e nëse refuzojnë të përgjigjen u hidhen gjëra të ndryshme mbi kokë nga “goja e luanit”.

Pyetja për Semin ishte kjo: “Semi, pyetja për ty ishte tjetër, por meqenëse përgjigjen e asaj pyetjeje e morëm gjatë sfidës së sekreteve, u detyruam të të pyesim për dy nga miqte e tu që vendose të mos flasësh!

Vetëm një koment i joti ka bërë lëmsh të gjithë rrjetin, duke aluduar se çifti Bora eDonaldi janë drejt martesës.

Në “Zemër Luana” duam të dimë nëse vërtet “emoji” i nuses ndaj Borës zbulon se ata do të martohen apo jo? Përgjigju me valle, ose lahu në halle…”

Semi nuk refuzoi të përgjigjej madje ajo tregoi që kështu e quan shoqen e saj, “nuse” me përkëdheli dhe “Jo, nuk do të ketë një dasmë së shpejti”, u shpreh ajo./ Afterparty/

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *