Arianit Koci, avokat, ka thënë se aktivistja feministe, Zana Avdiu i ka marrë 11 mijë mesazhe kërcënuese pas deklaratës së saj për futbollistin, Granit Xhaka.

Koci ka thënë se ka pasur raste kur i ka mbrojtur klientët të cilët kanë marrë kërcënime, por asnjëherë nuk ka pasur një rast të tillë.

“Ka pasur kërcënime edhe me dhunim, i kanë thënë se kemi me të dhunu në kodër”, ka deklaruar Koci në Pressing të T7.

Koci i ka lexuar disa nga mesazhet kërcënuese që Zana Avdiu i ka marrë.

Këto mesazhe janë dërguar në Polici dhe Koci tha se institucionet janë duke u marrë me këtë rast.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *